Fjalim i Mjeshtrit të madh

Vëllezër, Të gjithë sonte këtu, jemi dëshmitarë të një ngjarjeje me shumë rendësi për vendin tonë – Themelimin e Lozhës së Madhe të Kosovës. Me plot gojën mund ta themi se puna, dedikimi, shpresat dhe ëndrrat tona sonte u kurorëzuan ashtu siç i ka hije kësaj Lidhjeje burrash me emër e nam të mirë. 17 […]