Çfarë është Muratoria

Lozha e Madhe e Kosovës

Rreth Masonërisë së Lirë

Masoneria e Lirë është një nga organizatat më të vjetra dhe më të mëdha jo-fetare, jo-politike, vëllazërore dhe bamirëse në botë.

Rrënjët e saj e kanë zanafillën nga traditat dhe ritualet e muratorëve mesjetarë që ndërtuan katedralet, monumentet dhe kështjellat nëpër Evropë.

Fillo të mësosh më shumë për masonerinë duke eksploruar këtë faqe të internetit.

 

Vlerat Muratorike
Lozha e Madhe e Kosovës